Anne Olarak Geldi Sevgilisi Olarak Gitti! Bu da Olmadı Demeyiz Artık.

22 Nisan 2024 tarihinde ATV televizyonlarında ekrana gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yine gündemden düşmeyecek, akıl almaz bir konu işlendi. Detaylar makalemizde.

22 Nisan 2024 tarihinde ATV televizyonlarında ekrana gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yine gündemden düşmeyecek, akıl almaz bir konu işlendi. Resmen tüm Türkiye’ yi ekranlara kilitleyen olayda Müge Anlı’ da sinirlerine hakim olamadı. Adeta çıldırdı.

Üvey Anne Üvey Oğlu İle Birlikte Olduğunu Açıkladı!

Programa umut Yetik ve Nagihan Yetik isimli kişiler katılarak, Umut Yetik kızını yanına almak istediğini söyledi ve ağlayarak anlatmaya devam etti. 9 yıl önce evlendiği ve 8 yaşındaki bir kızlarının olduğunu söyleyen Yetik sonrasında söyledikleri ile herkesi şoke etti. Olay yaratarak gündeme gelen konu ise; Yetik’ in önceki eşinden olan 19 yaşındaki oğlu Mustafa ile şimdiki eşi olan 29 yaşındaki Tuğçe Akpençe’ nin birlikte yanlarına kızlarını alarak kaçmalarıydı.

Müge Anlı: Terbiyesiz Kadın Utanmıyor musun Sen?

Gözü yaşlı olan baba ve babaanne Tuğçe Akpençe’ nin söyledikleri karşısında çılgına döndüler. Ancak sinirlenip çılgına dönen sadece baba ve babaanne değildi. Umut Yetik’ in Tuğçe Akpençe’ ye ‘ kızımın sizi o şekilde görmesi doğru bir şey mi?’ diye sorması üzerine Tuğçe Akpençe’ de ‘Aynı yatakta yatarken bizi görmesine izin vermem. Sen bizim aramıza yatırıyordun çocuğu’ demesi karşısında Müge Anlı’ da sinirlerine hakim olamadı. Müge Anlı anneye ‘Sen ne diyorsun terbiyesiz kadın?! Anne ile babanın arasına çocuk yatar. Babası çocuğuna sarılıp uyur. Utanmıyor musun sen?’ diye karşılık verdi.

Pişman Değilim!

Sonrasında telefona oğlu Mustafa katıldı. Müge Anlı’ nın ‘pişman mısın oğlum diye sorması üzerine; ‘ hayır asla pişman değilim. Böyle olmasaydı biz hiç birleşemezdik’ şeklinde cevap verince bütün stüdyo adeta buz kesti.

Gündem Haberleri