Antalya'da can pazarı kuruldu: Resmen facia oldu! Kazadan kurtulan olmadı

Antalya'nın Serik ilçesinde meydana gelen üzücü trafik kazası, 3 aracın karışmasıyla sonuçlandı ve 3 kişi hayatını kaybetti. Kazada, aynı araçta bulunan 2 kişi de maalesef yaşamını yitirdi. Olay yerine gelen yakınları ise büyük bir üzüntüyle karşılandı.

Serik ilçesinde, Belkıs Kavşağı'nda D 400 karayolunda, bu gece saat 00.10 sularında bir trafik kazası meydana geldi. Kazada, üç araç birbirine girdi ve sonuç olarak 3 kişi yaşamını yitirdi.

Otomobil Karşı Yöne Geçti

Mehmet Deniz'in kullandığı 07 YEH 18 plakalı Tofaş Şahin marka otomobil, kontrolünü kaybederek karşı yöne geçti ve Erol Karabulut'un kullandığı 32 AAU 140 plakalı Dacia marka cipe çarptı.

Çarpışmanın etkisiyle, Erol Karabulut'un kullandığı araca arkadan gelen F.K.’nin idaresindeki 07 L 0080 plakalı Mitsubishi marka kamyonet çarptı.

İhbar Üzerine Olay Yerine Ekipler Sevk Edildi

Kaza sonrası, ihbar üzerine olay yerine 112 sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Ekipler, kısa sürede olay yerine intikal ederek müdahalede bulundu.

Yapılan inceleme sonucunda, 07 YEH 18 plakalı aracın sürücüsü Mehmet Deniz (25) ve aynı araçta yolcu olarak bulunan Osman Tunç ile 32 AAU 140 plakalı aracın sürücüsü Erol Karabulut'un hayatını kaybettiği belirlendi.

Yakınlarının Gözyaşları

Kazayı duyan ölenlerin yakınları, olay yerinde büyük bir üzüntüyle karşılaştı ve sinir krizi geçirdi. Polis ve çevredeki vatandaşlar, yakınları güçlükle sakinleştirmeye çalıştı.

Olay sonrası savcılık incelemesinin ardından hayatını kaybeden Mehmet Deniz, Osman Tunç ve Erol Karabulut'un cansız bedenleri Serik Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Yetkililer, soruşturmanın sürdüğünü belirtti.

Gündem Haberleri