Hastaneye kaldırılmış entübe edilmişti! Kadir İnanır'dan son dakika güzel haber geldi

Ünlü Türk sineması oyuncusu Kadir İnanır, geçtiğimiz Pazar günü Beykoz'daki evinde aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı. Bugün sevindiren haber geldiş!

Sağlık durumu ciddi olan İnanır, beyin damarlarında meydana gelen bir tıkanıklık sonucu inme geçirmiş, sağ tarafı felç olmuş ve bilinci kapalı bir şekilde Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi'ne sevk edilmişti.

Sağlık Bakanı Koca'dan Açıklama Geldi

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Kadir İnanır'ın sağlık durumu hakkında resmi bir açıklama yaparak kamuoyunu bilgilendirdi. Dr. Koca, İnanır'ın acil bir operasyon geçirdiğini ve yoğun bakıma alındığını belirtti.

Ancak son gelişmeler, İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili sevindirici bir haber getirdi. Ünlü oyuncunun hayat arkadaşı Jülide Kural, yapılan tetkikler sonucunda İnanır'ın uyandırılmasına karar verildiğini açıkladı.

Jülide Kural'dan İyi Haber Geldi

Jülide Kural, yaptığı açıklamada, Kadir İnanır'ın sağlık durumunun olumlu yönde ilerlediğini ve uyandırılma kararı alındığını duyurdu. Kural, İnanır'ın tüm beden fonksiyonlarında olumlu gelişmeler olduğunu belirtti.

Kadir İnanır'a geçmiş olsun dileklerini ileten milyonlarca kişinin desteğiyle, ünlü oyuncunun iyileşme sürecinin daha da hızlanacağı umuluyor. İnanır, Türk sinemasının önemli isimlerinden biri olmasının yanı sıra, toplumun da sevgi ve desteğini arkasına alarak güçlü bir şekilde iyileşme sürecine devam ediyor.

Gündem Haberleri