İstanbul'dan acı haber geldi! Polis memurumuz şehit oldu

İstanbul'un Sarıyer ilçesinde, bir polis memurunun motosikletiyle karıştığı kaza sonucunda acı bir haber geldi. Kazada hayatını kaybeden polis memuru, şehit statüsüyle anılmaya başlandı.

Kazanın meydana geldiği bölge ve kazaya sebep olan detaylar henüz netlik kazanmamış olsa da, Sarıyer'deki Uskumruköy Kilyos Mahallesi'nde dün 16.30 sıralarında gerçekleştiği belirtiliyor. Polis memuru Muhammet Erdem Yiğit, atış talimi için bulunduğu Adile Sadullah Mermerci Polis Okulu'ndan ayrıldıktan sonra evine dönerken kaza geçirdi.

Polis Memuru Ağır Yaralı Olarak Hastaneye Kaldırıldı

Kazada ağır yaralanan polis memuru, sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Maslak'taki özel bir hastaneye sevk edildi. Ancak tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği bildirildi.

Kısa Bir Polis Mesleği, Büyük Bir Kayıp

Henüz 9 aylık bir polis memuru olan Muhammet Erdem Yiğit'in vefatı, meslektaşları ve ailesi için büyük bir acı kaynağı oldu. Genç yaşta hayatını kaybeden Yiğit, bugün Bağcılar Yüzüncüyıl Merkez Camii'nde düzenlenecek olan cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlanacak.

Gündem Haberleri