Korkunç kaza oldu! Ekipler sevk edildi: Hayatını kaybetti

Çanakkale'nin Gökçeada ilçesi Zeytinli köy baraj yolu üzerinde, saat 15.00 sıralarında meydana gelen feci kaza sonucunda, ticari araç ile kamyon kafa kafaya çarpıştı. Kazada, 1 kişi yaşamını yitirdi.

Kaza, ilçe merkezinden Uğurlu köyüne seyir halinde olan Mahmut Gök'ün kullandığı 17 ES 706 plakalı ticari araç ile Uğurlu köyünden Gökçeada’ya doğru seyir halinde olan Davut Karakuş yönetimindeki 17 ACY 951 plakalı kamyon arasında meydana geldi. Kaza anı, diğer sürücüler tarafından jandarma ve sağlık ekiplerine bildirildi.

Sağlık Ekiplerinden Acı Haber

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ticari araç sürücüsü Mahmut Gök'ün kaza sonucunda hayatını kaybettiğini belirledi. Hafif yaralanan kamyon şoförü Davut Karakuş ise ambulansla Gökçeada Devlet Hastanesine kaldırıldı. Karakuş'un hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Savcılık ve Olay Yeri İnceleme Ekibi Devrede

Savcılık ve olay yeri inceleme ekibi, kaza ile ilgili detaylı inceleme başlattı. Mahmut Gök'ün cenazesi, incelemelerin ardından Gökçeada Devlet Hastanesi morguna kaldırılacak.

Kaza ile İlgili Detaylar Araştırılıyor

Jandarma ekipleri, kaza ile ilgili soruşturma başlattı. Detaylı incelemeler ve tanıkların ifadeleri doğrultusunda kaza hakkında net bilgilere ulaşılması planlanıyor.

Gündem Haberleri