Ödül töreni konuşulmaya devam ediyor! Tom Cruise Oscar Ödül Töreni’ne katılmadı! Gözler O’nu aradı!

Bu yıl 95’incisi gerçekleştirilen Oscar Ödül Töreni’ne dair gündem devam ediyor. Gerçekleştirilen Oscar Ödül Töreni’nin rüzgarı hala esiyor. Oscar Töreni’nde herkes Tom Cruise’u aradı. Tom Cruise ödül törenine katılmadı.

Bu yıl 95’incisi gerçekleştirilen Oscar Ödül Töreni’ne dair haberler gündeme gelmeye devam ediyor. Her yıl kırmız halı kullanılan ödül törenlerinde bu yıl, şampanya rengi halı kullanımının tercih etmesi, Oscar Ödül Töreni’nin ilk haberi olmuştu.

Geçen yıl düzenlenen ödül töreninde Will Smith’in tokat skandalı gündeme gelmiş ve kırmız halı yerine şampanya rengi halının tercih edilmesi de yaşanan bu olaya bağlanmıştı. Ödül töreni bu yıl sorunsuz olarak gerçekleştirildi ancak, ödül törenine katılmayan isimler gündeme gelmeye devam ediyor. Tom Cruise, Oscar Ödül Töreni’ne katılmayan ve neden katılmadığı en çok merak edilen isimler arasında yer aldı.

ÖDÜLE ADAY GÖSTERİLEN İSİM TÖRENE KATILMADI

Tom Cruise, rol aldığı ve yapımcılarından birini de üstlendiği film ile en iyi film Oscar adaylarından biri olarak gösterilmişti. Tom Cruise’un aday olarak gösterilmesine rağmen Oscar Ödül Töreni’ne katılmaması gözlerden kaçmadı. Tom Cruise, ödül törenine katılmamasının nedeni olarak, eski eşi Nicole Kidman'ın yeni eşi ile birlikte ödül törenine katılacak olması ve Tom Cruise’un iki isimle de karşılaşmak istemesi gösterildi.

NICOLE KIDMAN TÖRENE YENİ EŞİ İLE KATILDI

Tom Cruise ve Nicole Kidman on bir yıllık evliliklerini sonlandırmış ve ardında ise, dost kalmayı başaramamıştı. Tom Cruise, 95’incisi düzenlenen Oscar Ödül Töreni’ne, eski eşi Nicole Kidman ve Kidman’ın yeni eşi Keith Urban ile karşılaşmamak için katılmadığı açıklandı. Aksiyon filmlerinin vaz geçilmez yıldızı Tom Cruise, eski eşi nedeni ile aday gösterildiği törene gitmedi.

Gündem Haberleri