Safiye Soyman’ın eşi Faik Öztürk'ten kötü haber geldi: Felç geçirdi...

Ünlü Türk Sanat Müziği sanatçısı Safiye Soyman’ın hayat arkadaşı ve iş insanı Faik Öztürk’ten gelen üzücü haber, sevenlerini derinden sarsmış durumda.

Türk Sanat Müziği'nin sevilen isimlerinden Safiye Soyman'ın hayat arkadaşı, ünlü şarkıcı ve iş insanı Faik Öztürk, sağlık sorunlarıyla mücadele ediyor. Öztürk, beyin kanaması geçirerek sol tarafında felç olmuş durumda.

Faik Öztürk'ün Sağlık Durumuyla İlgili Üzücü Gelişme

Safiye Soyman'ın partneri olan ve renkli kişiliğiyle tanınan Faik Öztürk, son zamanlarda yaşadığı sağlık sorunlarıyla gündeme gelmiştir. 61 yaşındaki ünlü iş insanı, beyin kanaması geçirmiş ve bu durum nedeniyle vücudunun sol tarafında felç olmuştur.

Faik Öztürk'ün Hayatında Önemli Bir Yere Sahip Olduğu Safiye Soyman ile Birlikte Özel Bir Davete Katıldı

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Faik Öztürk ve Safiye Soyman, ünlü bir markanın yeni ürün tanıtımı için düzenlenen davete katıldılar. Bu davet, ikilinin birlikte katıldığı nadir etkinliklerden biriydi.

Öztürk, 2018 Yılında Kalp Krizi Geçirmiş ve Beş Tıkalı Damarına Operasyon Geçirmişti

2018 yılında kalp krizi geçiren Faik Öztürk, beş tıkalı damara sahipti ve bu nedenle ciddi bir operasyon geçirmişti. Sağlık durumuyla ilgili sürekli tedavi gören Öztürk, 20 gün önce Bodrum'da beyin kanaması geçirdi ve vücudunun sol tarafında felç meydana geldi.

Şu Anda Ankara'da Fizik Tedavi Gören Öztürk, Sağlığına Kavuşmaya Başladığını Belirtti

Faik Öztürk, şu anda Ankara'da fizik tedavi görmekte ve sağlığına kavuşmaya başladığını dile getirdi. Bu süreçte sevdiklerinden ve sevenlerinden destek aldığını ve iyileşme sürecinin olumlu yönde ilerlediğini ifade etti.

Gündem Haberleri