Sokak köpekleri çocuklara saldırdı! 3 çocuktan 2'si yaralandı

Bursa'nın Osmangazi ilçesine bağlı Yunuseli Mahallesi'nde yaşanan olayda, 3 çocuk sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Yeniler Sokak'ta ağaçtan erik toplamaya çalışan çocuklar, beklenmedik bir şekilde üç köpeğin hedefi haline geldi.

Olayın yaşandığı bölgedeki bir evin güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler, korkunç saldırının detaylarını gözler önüne serdi. Görüntülerde, yerde kalan bir çocuğun köpeklerin saldırısına maruz kaldığı, diğer bir çocuğun ise ayakta kalarak köpeklerden korunmaya çalıştığı görülüyor. Üçüncü çocuğun ise hızla kaçarak köpeklerin saldırısından kurtulduğu belirlendi. Olayı duyan bir vatandaşın çocukların yardımına koştuğu görüldü.

Sağlık Ekipleri Müdahale Etti

Hızla olay yerine gelen sağlık ekipleri, saldırıya uğrayan 2 çocuğu hastaneye kaldırdı. Yaralı çocukların durumlarının stabil olduğu bildirildi. Polis ekipleri ise köpekleri yakalayarak, çevrede bulunan boş bir inşaata bağladı.

Köpekler Belediye Ekiplerine Teslim Edildi

Polislerin haber vermesi üzerine, belediye ekipleri harekete geçti. Köpekleri yakalayan polisler, hayvanları Bursa Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü çalışanlarına teslim etti. Bu sayede, köpeklerin kontrol altına alınması ve gerekli tedbirlerin alınması sağlandı.

Gündem Haberleri