Tam 29 işçi hayatını kaybetmişti! Ailelerine destek verilecek: Tam tamına 14 milyon 500 bin TL

Beşiktaş'taki tadilat esnasında çıkan yangında hayatını kaybeden 29 işçinin ailelerine yardım kampanyası başlatıldı.

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda, Ankara'da TOBB ile birlikte gerçekleştirdikleri "e-Birliktelik Kampanyası"nın tanıtımı sırasında, Beşiktaş'taki tadilat esnasında çıkan yangında hayatını kaybeden 29 işçinin ailelerine yardım kampanyası başlattıklarını ifade etti.

Acı Veren Yangında Hayatını Kaybeden İşçiler İçin Yardım Çağrısı

Bakan Bolat, yangında hayatını kaybeden işçilerin ailelerine yönelik başlatılan yardım kampanyasının duyurusunu yaptı. Kampanya kapsamında toplamda 14 milyon 500 bin Türk Lirası biriktiği belirtildi.

Yardım Teslimatı ve Adaletin Talebi

Bolat, kampanya kapsamında biriken yardımın İstanbul Valiliğine teslim edildiğini ve valiliğin acılı ailelere bu yardımı eşit miktarda dağıtacağını ifade etti. Ayrıca, hayatını kaybeden emekçilere Allah'tan rahmet dileyerek, ailelerine sabır diledi.

Destekçilere Teşekkür

Bakan Bolat, TOBB E-Ticaret Sektör Meclisi üyesi işletmeler ve Başkan Ozan Acar'a yardım kampanyasına verdikleri destek için teşekkürlerini iletti. Ayrıca, elim olayın aydınlatılmasını ve sorumluların adalet önüne çıkarılmasını temenni ettiğini belirtti.

Ticaret Bakanı Ömer Bolat'tan İnsani Bir Adım

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 3 Nisan'da Ankara'da TOBB ile gerçekleştirdikleri "e-Birliktelik Kampanyası"nın tanıtımında, Beşiktaş'taki tadilat sırasında hayatını kaybeden 29 işçinin ailelerine yönelik yardım kampanyası başlattıklarını duyurdu.

Hayatını Kaybeden İşçilerin Ailelerine Destek Kampanyası

Bakan Bolat, TOBB E-Ticaret Sektör Meclisi ile birlikte başlatılan yardım kampanyasının, yangında yaşamını yitiren 29 işçinin ailelerine yönelik olduğunu belirtti. Kampanya kapsamında toplamda 14 milyon 500 bin Türk Lirası biriktiğini açıkladı.

Toplanan Yardım İstanbul Valiliğine Teslim Edildi

Kampanya kapsamında toplanan yardımın İstanbul Valiliğine teslim edildiğini ifade eden Bakan Bolat, valiliğin bu yardımı acılı ailelere eşit miktarda dağıtacağını belirtti.

Bakan Bolat, açıklamasında, "29 emekçimize Cenab-ı Allah'tan gani gani rahmet niyaz ediyorum. Ailelerine sabrı cemil yüce Allah'tan dilerken, topladığımız bu desteğin mağdur ailelerin acılarını bir nebze olsun azaltmaya vesile olmasını temenni ediyorum" ifadelerine yer verdi.

Sorumluların Ortaya Çıkarılması Temennisi

Açıklamasında, benzeri acı olayların yaşanmaması için çağrıda bulunan Bakan Bolat, soruşturma sonucunda sorumluların ortaya çıkarılmasını ve benzer vakaların tekrarlanmamasını temenni etti.

Bakan Bolat, yardım kampanyasına destek veren TOBB E-Ticaret Sektör Meclisi üyesi işletmelere ve Başkan Sayın Ozan Acar'a teşekkürlerini iletti.

Gündem Haberleri