Usta oyuncu apar topar hastaneye kaldırılmıştı! Yoğun bakımda tedavide: Sağlık durumu açıklandı

Hastanenin Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Sungur, düzenlediği basın toplantısında Nuri Alço'nun tedavi sürecine dair önemli bilgiler paylaştı.

Sungur, Alço'nun 7 Nisan'dan bu yana hastanelerinde tedavi gördüğünü belirtti ve sağlık durumu hakkında detaylı bilgiler verdi.

Doç. Dr. Mustafa Sungur, Alço'nun temel olarak üç sağlık sorunuyla mücadele ettiğini ifade etti. Başlangıç aşamasında nörolojik sıkıntılar yaşandığını ve bunun üzerine detaylı tetkikler yapıldığını aktardı.

Tedavi Sürecindeki Gelişmeler

Sungur, Alço'nun MR sonuçlarında beyin arka bölgesinde milimetrik kanlanma tespit edildiğini ancak bu durumun şu anda stabil olduğunu belirtti. Güç kaybı ve konuşma probleminin olmadığını vurguladı ve tedavinin başarıyla sürdürüldüğünü dile getirdi.

Önceki Sağlık Sorunları ve Tedavi

Başhekim Sungur, Alço'nun daha önce geçirdiği baypas ve kalp kapağı operasyonlarına da değindi. Kalbindeki ritim bozukluğu ve atımıyla ilgili yaşadığı sıkıntıların tedavisinin devam ettiğini açıkladı. İdrar söktürücü ve ritim bozukluğu tedavisiyle şu anki sağlık durumunun stabil olduğunu belirtti.

Genel Sağlık Durumu ve İyileşme Süreci

Nuri Alço'nun genel sağlık durumu hakkında bilgi veren Sungur, ziyaret ettiği Alço'nun daha rahat nefes alabildiğini ve aralıklı olarak oksijen tedavisi gördüğünü açıkladı. Akciğerindeki enfeksiyon için antibiyotik tedavisi uygulandığını aktardı. Sungur, Alço'nun durumunun stabil ve iyileşme sürecinin devam ettiğini belirterek, hayati tehlike olmadığını ifade etti.

Gündem Haberleri