Yerel seçimler birçok şeyi değiştirdi! İYİ Parti'de istifa depremi oldu: Yöneticiler istifa etti

Seçimlerin sonuçlarıyla birlikte İYİ Parti'den peş peşe istifa haberleri gelmeye başladı. Ayrıca parti yönetimine de istifa çağrıları yapıldı. İYİ Parti, il bazında sadece Nevşehir'i kazanabildi ve ülke genelindeki oy oranı 6 puan düştü.

İYİ Parti, seçimlere ittifak yapmadan kendi adaylarıyla girdi ve bu strateji sadece Nevşehir'i kazanabildi. Ancak, partinin ülke genelindeki oy oranında önemli bir düşüş yaşandı.

Meral Akşener'den Henüz Açıklama Yok

Seçim sonuçlarının ardından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, herhangi bir açıklama yapmadan genel merkezden ayrıldı. Akşener'in yapacağı açıklama merakla bekleniyor.

Sonuçlar tartışmaları ve istifaları beraberinde getirdi. İYİ Parti'nin Ekonomi Politikaları Başkanı Bilge Yılmaz, Akşener'i istifaya çağırarak partisinden istifa ettiğini duyurdu. Aynı şekilde, İYİ Parti Genel İdare Kurulu üyesi İrem Yaman da sosyal medya hesabından istifa ettiğini duyurdu.

Meral Akşener Basın Toplantısı Düzenleyecek

Meral Akşener'in, Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonuçlarına ilişkin bugün basın toplantısı düzenleyeceği bildirildi. Ancak, partiden yapılan açıklamada, diğer bilgi ve haberlere itibar edilmemesi gerektiği vurgulandı.

Meral Akşener, dün oyunu kullandıktan sonra "Seçim sonuçlarının iyi olacağını düşünüyorum. Türkiye açısından, bizim açımızdan da iyi olacağını düşünüyorum" açıklamasını yapmıştı.

Gündem Haberleri