Bu hafta kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta? Gündem maddeleri neler?

Kabine toplantısında dikkatler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a çevrildi. Milyonlarca insanın beklediği konu başlıkları hakkında toplantı sonrası açıklama yapması bekleniyor.

Bu hafta kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta? Gündem maddeleri neler? - Kabine toplantısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bir araya gelecek. Gündem maddeleri ele alınacağı söyleniyor.

Kabine toplantısında aktarılan bilgilere göre; EYT, asgari ücret zammı, enflasyon ve terörle mücadele olacağı aynı zamanda dış politikada gündeme ilişkin değerlendirmeler yapılacağı bekleniyor. Toplantı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın belirtilen konular hakkında açıklama yapacağı belirtildi.

Öncelik başlığın ekonomiye ilişkin düzenlemeler olacak. Önemli gelişmelerde Kabine'de yer alan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin bütçe hazırlığında sunum yapacak. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, asgari ücret ve EYT'de son durum değerlendirmesi raporunu sunacak. Merakla beklenen konu başlıkları ne zaman netlik kazanacak, kabine toplantısı ne zaman ve saat kaçta? Olduğu araştırılmaya başlandı. Milyonlarca vatandaşın meraklı bekleyişi yarın son bulabilir.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ısrarla vatandaşların mağdur edilmemesi üzerinde durulacağını vurguluyor. Özellikle Şubat ayında enflasyon tehlikesinin önüne geçilerek düşüş trendine girmesi sağlanacak. Yılbaşından itibaren ilgili makamların yürürlüğe koyacağı yeni politikalar odağında enflasyon en aza indirgenecek.

KABİNE TOPLANTISI SAAT KAÇTA, NE ZAMAN?

Kabine toplantısı 12 Aralık 2022 Pazartesi günü Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında düzenlenecek. Toplantının ana gündem maddeleri görüşülecek. Saat 15:30'da başlaması bekleniyor. Gündem konularında ilgili bakanların sunduğu hazırladığı çalışma sonrası net kararın verileceği ve ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarda bulunacağı ihtimali bulunuyor. Toplantının içeriğine ilişkin bilgileri ve alınan kararları açıklama ihtimalinde tüm detaylar kamugundemi.com'dan takip edebilirsiniz.

KABİNE TOPLANTISI GÜNDEM MADDELERİ

Asgari ücret zammı, emeklilikte yaşa takılanlar, enflasyon ve zincir marketlerin uyguladığı fahiş fiyat, terörle mücadele ve dış politikanın ele alınacak. Kabine gündeme ilişkin milyonlarca vatandaşı ilgilendiren konu başlıkları üzerine toplanıyor.

Kamu Haberleri Haberleri