Kısmetse Olur Zeyd Gümüştutan kimdir, kaç yaşında, mesleği, instagram hesabı nedir?

5 yıl aradan sonra tekrar yayınlanacak olan Kısmetse Olur yarışmasında yeni sezon yarışmacıları belli oldu. Dikkat çeken isimlerden birisi olan Zeyd Gümüştutan merak edilmeye başlandı.

Kısmetse Olur Zeyd Gümüştutan kimdir, kaç yaşında, mesleği, instagram hesabı nedir? 5 yıl aradan sonra tekrar yayınlanacak olan Kısmetse Olur yarışmasında yeni sezon yarışmacıları belli oldu. Dikkat çeken isimlerden birisi olan Zeyd Gümüştutan merak edilmeye başlandı. Yeni sezon fragmanı yayınlanan Kısmetse Olur'da yarışmacılar araştırılmaya başlandı. 

KISMETSE OLUR ZEYD GÜMÜŞTUTAN KİMDİR

Kısmetse Olur yeni sezon fragmanında dikkat çeken isimler arasında yer alan Zeyd Gümüştutan'a ait kişisel bilgileri merak ediliyor. Buna göre ise yarışmacı 1990 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. 32 yaşında olan Zeyd Gümüştutan bir dönem yayınlanan Göz6 yarışmasında Berna Keklikler ile yaşadığı ilişki ile bilinmektedir.

KISMETSE OLUR NEREDEN YAYINLANACAK?

Kısmetse Olur ile ilgili Exxen'de yayınlanacağı bilgileri gündemde yer alırken programın 12 Aralık'ta sadece YouTube üzerinden yayınlanacağı bildirildi.

Medya Haberleri