Akbank müşterileri dikkat! Akbank kartlarınıza 4.000 TL nakit iade yapılıyor

Akbank müşterileri dikkat! Akbank kartlarınıza 4.000 TL nakit iade yapılıyor
Türkiye’nin önde gelen bankalarından Akbank, müşterilerine yeni bir kampanya sunuyor. Banka, 4000 TL'ye kadar nakit para iadesi fırsatını duyurdu.

Bu kampanya, bireysel emeklilik sözleşmesi (BES) başlatan müşterilere özel olarak tasarlandı ve ayrıntıları bankanın resmi açıklamasında yer aldı.

Kampanya Tarihleri ve Şartlar

Akbank’ın sunduğu bu fırsattan yararlanmak isteyenlerin dikkat etmesi gereken bazı şartlar bulunuyor. Kampanya, 19 Temmuz – 31 Ağustos 2024 tarihleri arasında geçerli olacak ve bu tarihler arasında Akbank Mobil üzerinden müşteri olan kişiler bu kampanyadan faydalanabilecekler. 7 Eylül 2024 tarihine kadar minimum 1.000 TL katkı payı ile AgeSA Bireysel Emeklilik Sözleşmesi (BES) başlatan müşteriler, kampanyadan yararlanma hakkına sahip olacaklar.

İade Koşulları ve Miktarı

Kampanya kapsamında, başvurusu kabul edilen BES için ödenen katkı payının tamamı Akbank’tan iade edilecek. İade işlemleri, Akbank kredi kartı veya banka kartı üzerinden gerçekleştirilecek. Bu iade, aylık en fazla 2.000 TL, iki ayda ise toplamda en fazla 4.000 TL olacak şekilde düzenlenmiş durumda. Katkı paylarının Akbank bireysel kredi kartı, hesap veya debit kartından ödenmiş olması gerektiği belirtiliyor.

Başvuru ve İade İşlemleri

Kampanyadan yararlanmak için Akbank Mobil uygulamasına indirilip “Akbanklı olmak istiyorum” butonuna tıklayarak uzaktan müşteri edinimi süreci tamamlanmalıdır. 31 Ağustos 2024 tarihinden sonra Akbank Mobil üzerinden müşteri olanlar bu kampanyadan faydalanamayacak. Kampanya kapsamında, 2 ay boyunca düzenli olarak ödenen katkı payı tutarı, Akbank kartınıza iade edilecektir. Bu iadeler, aktif olarak kullanılan Akbank Kart, Axess veya Wings Kredi Kartına yüklenmektedir.

İade Şartları ve Kısıtlamalar

Kampanya sürecinde, müşteri başına kazanılabilecek iade miktarı aylık en fazla 2.000 TL olup, toplamda en fazla 4.000 TL’dir. Müşterinin kampanya koşullarını sağlaması durumunda, bu iadeler sadece aktif olarak kullanılan Akbank Kart veya Axess/Wings Kredi Kartlarına yüklenecektir. Aktif kartı olmayan müşteriler için chip-para yüklemesi gerçekleştirilmeyecektir.

Kampanyanın Sağladığı Avantajlar

Akbank’ın başlattığı bu kampanya, bireysel emeklilik tasarruflarını artırmak isteyenler için cazip bir fırsat sunuyor. Banka, müşterilerine ek devlet katkısının yanı sıra, düzenli katkı payı ödemelerinin iade edilmesini sağlayarak, tasarruflarını desteklemeyi hedefliyor. Bu kampanya, özellikle emeklilik planlamasını ön planda tutan kişiler için önemli bir avantaj sağlıyor.