Garanti BBVA’dan faizsiz kredi fırsatı: 4 gün içinde başvurmazsanız şansınızı kaçırabilirsiniz!

Garanti BBVA’dan faizsiz kredi fırsatı: 4 gün içinde başvurmazsanız şansınızı kaçırabilirsiniz!
Garanti BBVA, yeni müşteri kazanımını teşvik etmek amacıyla büyük bir kampanya başlattı.

1-31 Temmuz tarihleri arasında, Garanti BBVA Mobil uygulamasını indirip "Müşteri Olmak İstiyorum" seçeneğini takip edenler, faizsiz kredi avantajından yararlanabilecek. Ancak, bu fırsatı kaçırmamak için acele etmeniz gerekiyor. Kampanya, sadece uygulama üzerinden yapılan başvurular için geçerli.

Kampanya koşulları

Kampanyadan yararlanmak isteyenler, Garanti BBVA Mobil uygulamasını indirip müşteri olduktan sonra, 5 gün içinde hayat sigortalı ve %0 faizli kredi başvurusu yapma hakkına sahip olacak. Ancak, başvuru işleminin şubeden yapılması durumunda kampanyadan faydalanmak mümkün olmayacak.

Başvurular, Garanti BBVA Mobil uygulaması ve İnternet Bankacılığı üzerinden gerçekleştirilebilecek. Kredi başvuruları, en fazla 20.000 TL ve 6 ay vadeyle yapılabilir. Minimum kredi tutarı 1.000 TL olarak belirlenirken, kampanyadan yalnızca yeni müşteriler yararlanabilecek. Önceden Garanti BBVA müşterisi olanlar ya da parolasını yeniden belirleyenler bu kampanyadan faydalanamayacak.

Sıfır faizli kredi kampanyası kapsamında, başvurular bankanın kredi ve tahsis politikaları doğrultusunda değerlendirilecek. Bu değerlendirmede, müşterinin aylık gelir bilgileri ve kredi skoru gibi kriterler göz önünde bulundurulacak. Ticari amaçlı destek kredisinde ise, maksimum vade süresi 6 ay olarak belirlenmiş durumda.

Bu cazip faizsiz kredi fırsatını değerlendirmek için son tarih olan 31 Temmuz’u kaçırmayın. Garanti BBVA’nın sunduğu bu fırsattan yararlanmak ve sıfır faizli krediden faydalanmak için hemen mobil uygulamayı indirip başvurunuzu tamamlayın. Başvuru sürecinizi zamanında yaparak bu avantajlı krediden yararlanabilirsiniz.

Yatırım yapmadan önce fırsatları değerlendirin ve Garanti BBVA'nın sunduğu avantajlardan faydalanın!