İsteyen herkes yararlanabilir! Tamamen ücretsiz oldu

İsteyen herkes yararlanabilir! Tamamen ücretsiz oldu
Doğalgaz faturası ödemeleri için birçok bankanın düzenlediği kampanyalara bir yenisi eklendi. Kuveyt Türk Bankası, müşterilerine özel doğalgaz ödeme kolaylıkları sunan bir kampanya başlattı.

Kuveyt Türk Bankası, doğalgaz faturası ödemelerinde taksit avantajı sunuyor. 31 Mayıs 2024 tarihine kadar Kuveyt Türk İnternet Şube, Kuveyt Türk Mobil, Kuveyt Türk Şubeleri, İgdaş Vezneleri ve İgdaş İnternet Sitesi’nden yapılacak ödemeler 3 taksite bölünecek.

Detaylar ve Katılım Koşulları

Kampanya, minimum 100 TL maksimum 7500 TL tutarındaki işlemlerde geçerli olacak. Katılım için müşterilerin ödeme yapmadan önce “ONAY IGDAS” yazıp 2848’e SMS göndermeleri gerekmektedir. Ayrıca, kampanyadan çıkmak isteyenler "IPTAL IGDAS" yazıp 2848’e SMS gönderebilir.

Sınırlı Kartlar Dahil Edildi

Kampanyaya, Sağlam Kart, Sağlam Kart Genç, Sağlam Kart Kampüs, Özel Bankacılık World Elite Kredi Kartı ve Miles&Smiles Kuveyt Türk Bireysel Kredi Kartları dahil edilmiştir.

Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar

Bir kez katılım sağlandıktan sonra yapılan tüm işlemler 3 taksit yapılacaktır. Katılım yapılmadan önce yapılan işlemler sonradan taksitlendirilmeyecektir. Kuveyt Türk, gerekli gördüğü durumlarda kampanyayı sonlandırma ve şartlarında değişiklik yapma hakkına sahiptir.