Sıfır araç satın alacaklara güzel haber! Hyundai Ioniq 5 170 beygirlik çeşidi ile satışa çıktı

Sıfır araç satın alacaklara güzel haber! Hyundai Ioniq 5 170 beygirlik çeşidi ile satışa çıktı
Yeni yılda sıfır araç sahibi olmak isteyen vatandaşlara güzel haber geldi. Hyundai loniq 5'in 170 beygirlik versiyonu satışa sunuldu. Fiyatları ve özellikleri neler?

Sıfır araç satın alacaklara güzel haber! Hyundai Ioniq 5 170 beygirlik çeşidi ile satışa çıktı: 2023 yılına girmemizle birlikte araç satın almak isteyen vatandaşlar araştırmalara devam ediyor. Araba markalarının yeni versiyonlarını da takip eden vatandaşlar yeniliklerden haberdar olmak için araştırmalara ve araçların fiyatlarını takip etmeye devam ediyorlar.

Hyundai elektrikli modeli olan loniq 5'in 170 beygirlik versiyonu satışa sunuldu. Buna göre bu marka otomobilin 58 kWh'lik standart bataryalı Progressive versiyonu satışa çıkmış oldu. Araba sevdalılarının sevindiren bu haber sıfır araç satın almak isteyen vatandaşlar için bir tercih haline geldi.

Hyundai yeni versiyonu ile 18 dakikada yüzde 10 ile 80 arasında şarj edilebilmektedir.

HYUNDAİ YENİ VERSİYONU İLE ÖZELLİKLERİ NELER?

800 V şarj özelliği bulunmaktadır. Ultra hızlı şarj edilmesi ile kullanış rahatlığı sunmaktadır. Ayrıca genişletilmiş iç mekana sahiptir. E-GMP denilen geliştirilmiştir global modüler platformu kullanılmaktadır.

Bir şarjda 384 kilometre kadar yol alıyor. Arkadan itişli olarak dikkati çeken araç, WLTP standardına göre tek şarjla yaklaşık 384 kilometre yol alabiliyor. Bu ve daha birçok özelliği ile sürücüyü ve yolcuları güvendi hissettirmektedir.