Şubat ayı sonuna kadar mutlaka başvurun! Kartınıza 3.000 TL yatırılacak: Hediye olarak verilecek

Şubat ayı sonuna kadar mutlaka başvurun! Kartınıza 3.000 TL yatırılacak: Hediye olarak verilecek
Bankkart sahipleri için müjdeli bir haber: Ziraat Bankası, Coral Travel iş birliğiyle düzenlenen kampanya kapsamında hediye para veriyor.

Bankkart sahipleri için müjdeli bir haber: Ziraat Bankası, Coral Travel iş birliğiyle düzenlenen kampanya kapsamında, 15.000 TL ile 24.499 TL arasındaki alışverişlere 1.000 TL, 25.000 TL ile 34.999 TL arasındaki alışverişlere 2.000 TL, 35.000 TL ve üzeri alışverişlere ise 3.000 TL Bankkart Lira hediye ediyor.

Kampanya Detayları ve Geçerlilik Tarihi: Kaçırmayın!

Bankkart sahipleri, 1 - 29 Şubat 2024 tarihleri arasında kampanyaya katılarak bu özel fırsattan yararlanabilirler. Katılım, Bankkart Mobil, bankkart.com.tr veya SMS ile gerçekleştirilebilir. Kampanya süresince, asıl kart sahibi tarafından katılım sağlanmalıdır.

Ek Kartlarla Geniş Avantajlar: Ticari Kartlar da Geçerli!

Kampanyadan faydalanmak için ticari kart sahipleri de asıl kart sahibi tarafından kampanyaya katılmalıdır. Bireysel ve ticari ek kartlarla yapılan harcamalar, asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına dahil edilecek ve kazanılan Bankkart Liralar hesaplarına yüklenecektir.

Kazanılan Bankkart Liralar Nasıl Kullanılacak?

Bankkart Liralar, 7 Mart 2024 tarihinde yüklenecek ve 14 Nisan 2024 tarihine kadar kullanılabilecektir. Kullanılmayan Bankkart Liralar ise 15 Nisan 2024 tarihinde geri alınacaktır. Bu özel avantajdan her müşteri yalnızca bir kez ve en fazla 3.000 TL Bankkart Lira kazanabilir.

Bankkart ile Ödeme Kolaylığı: Ayrıntılar İçin Tıklayın!

Bankkart sahipleri, kazandıkları Bankkart Liralarını istedikleri zaman hesap kesim tarihine kadar kullanabilirler. Ayrıca, bu özel kampanya kapsamında kazanılan Bankkart Liralar, Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde de geçerlidir.

Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar: Kampanya Koşulları ve Değişiklik Hakkı

Kampanya kapsamında ön provizyon işlemleri, ücretsiz Bankkart ile yapılan işlemler ve Bankkart Lira kullanılarak yapılan işlemler dahil değildir. Ayrıca, kampanyadan yararlanılan işlemlerin iptal veya iade edilmesi durumunda verilen Bankkart Liralar geri alınacaktır. Bankkart Kumbarası bakiyesi yetersiz olan müşterilerin kalan tutarı hesap özetine borç olarak yansıtılacaktır.

Ziraat Bankası ve Coral Seyahat'ten Kampanya Koşullarında Değişiklik Hakkı Saklıdır.